Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

Εμπειρία και ταλέντο στον Πανναξιακό

Ούτε λίγο ούτε πολύ, 6 ποδοσφαιριστές ανακοίνωσε σήμερα η διοίκηση του Πανναξιακού!    
Παρουσία του αντιπροέδρου Γιώργου Αντωνόπουλου και του υπευθύνου οργάνωσης ποδοσφαιρικού τμήματος Νίκου Κατσάνη, οι νέοι ποδοσφαιριστές της ομάδας, πέρασαν σήμερα το...
μεσημέρι από τα γραφεία του συλλόγου και αφού διευθετήθηκαν και οι τελευταίες λεπτομέρειες, υπέγραψαν τα νέα τους συμβόλαια. Οι παίχτες που παρουσιάστηκαν επίσημα από την ομάδα είναι εξής: 

Μιχάλης Τζορμπατζάκης. Γεννημένος στις 2/7/82, ο αριστεροπόδαρος Κρητικός, είναι ο πλέον αναγνωρίσιμος από τους σημερινούς πρωτοεμφανιζόμενους. Ξεκίνησε την καριέρα του από της ακαδημίες του ΟΦΗ και στη συνέχεια αγωνίστηκε μεταξύ άλλων σε Εργοτέλη, Καλλιθέα, Νίκη Βόλου, Λεβαδειακό, Εθνικό Αστέρα. Αγωνίζεται στη θέση του αριστερού μπακ, καθώς και του στόπερ. 

Κώστας Δερμιτζάκης. Ο έτερος 30χρονος Κρητικός, που θα αναλάβει να καλύψει το οργανωτικό κομμάτι που άφησε με τη μετακίνηση του στο Φωστήρα ο Ν. Στάμος. Με εμπειρία στα γήπεδα της Γ' Εθνικής και καριέρα σε ΟΦΗ, Νίκη Βόλου, Ρόδο, Αστέρα Ρεθύμνου και Χερσόνησο.

Παντελής Αθανασίου. Με καταγωγή απ' τη Ρόδο, γεννημένος στις 2/12/86, αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ. Έχει παίξει σε Ρόδο, Διαγόρα, Ατρόμητο Πειραιά, ενώ πέρσι αγωνίστηκε ως αντίπαλος του Πανναξιακού με το Περιστέρι. 

Ο Λέανδρος Μπονιάκος φορά για 2η φορά τη φανέλα του Πανναξιακού, μετά τη σεζόν 2007-08 στη Δ' κατηγορία. Με σαφώς περισσότερες εμπειρίες, αφού είναι πλέον 25 ετών, αναμένεται μαζί με τον (συμπαίκτη του και φέτος) Αθανασίου, να δώσουν άπειρες μάχες στο ανασταλτικό κομμάτι της μεσαίας γραμμής της ομάδας. Έχει αγωνιστεί σε Πανιώνιο, Αγιαξ Ταύρου, Θεσπρωτό, ενώ την περσινή χρονιά ήταν συμπαίκτης του Αθανασίου στο Περιστέρι.

Μιχάλης Τερόλης. Η μετακίνηση του στον Πανναξιακό τον Δεκέμβρη της περασμένης χρονιάς, δεν έγινε την τελευταία στιγμή εξ αιτίας ενός προβλήματος με το δελτίο του. Το ραντεβού για το καλοκαίρι κλείστηκε από τότε και επισημοποιήθηκε σήμερα. ''Πολυεργαλείο'' που αγωνίζεται ως αριστερό μπακ, στόπερ, αλλά και αμυντικό χαφ, αναμένεται να δώσει λύσεις στον Γ. Βλαστό όπου χρειαστεί. Είναι 24 ετών και προέρχεται απ' τον Ναυπακτιακό.

Ο Ευθύμης Καρμίρης, είναι ο βενιαμίν της παρέας, αφού έχει γεννηθεί στις 14/7/93 (19 ετών). Είναι Θεσσαλονικιός, θα παίζει ως μικρός και αγωνίζεται εξίσου άνετα στις θέσεις τόσο του δεξιού, όσο και του αριστερού μπακ!
Καλορίζικοι και καλές επιτυχίες !

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

πηρατε καλουσ παιχτεσ και καλα παιδια.Σασ ευχομαι καλη επυτηχια και ανοδο. αθανασιου βασιλησ-ΡΟΔΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Παννάξα ολεεεεέεεεεε ολεεεέεεε