Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Ένα ματς για ιερό σκοπό ...


Όμορφες στιγμές το απόγευμα της Δευτέρας στο ΔΑΚ της Νάξου, από τους βετεράνους ποδοσφαιριστές του Πανναξιακού και της ΑΕΚ, που μπήκαν στο γήπεδο για έναν διαφορετικό ποδοσφαιρικό αγώνα.
Μεγάλες δόξες του Ελληνικού αθλητισμού, όπως οι Παπαϊωάννου, Σεραφίδης, Αρδίζογλου, Τόσκας, Μ. Βλάχος, Π. Παπαϊωάννου, Λ. Γεωργιάδης κ.α. κόντρα στους παλαίμαχους ντόπιους του Πανναξιακού, έδειξαν ότι όσο κι αν περνούν τα χρόνια ... το τόπι δεν ξεχνιέται, αποζημιώνοντας τους τυχερούς θεατές που βρέθηκαν στο γήπεδο. Ο σκοπός του παιχνιδιού ιερός, αφού τα έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό και συγκεκριμένα στο ειδικό σχολείο του Αγ. Θαλαλαίου.

 

 
ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ (Προπονητής Κ. Τσιμπλάκης) Περιστεράκης, Βιτζηλαίος, Βουτσίνος, Μαράκης, Βαθρακοκοίλης, Τσακωνιάτης Δ, Τεό, Κατσούλης, Κληρονόμος, Μαρούλης, Μαργαρίτης, Ονταϊρ, Φραγκίσκος, Χασομέρης, Παπανικολάου, Τσεσμελής, Παραβατός, Βασαλάκης, Μαστρογιαννόπουλος, Ανδριέλος, Τσακωνιάτης Σ.

ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΑΕΚ (Προπονητές Μ. Σιμιγδαλάς-Χ. Αντωνόπουλος) Σεραφείδης, Αρδίζογλου,  Μουσούρης,  Τόσκας, Μ. Βλάχος, Μ. Παπαϊωάννου,  Νικολαϊδης,  Λέτσας,  Δαδίτσος, Σαρκίρης,  Καρακίδης,  Γεωργιάδης,  Χατζής, Καρούσης, Λαγινάς, Ζήσης, Αγγελόπουλος, Νικολαράκης, Π. Παπαϊωάννου, Χατζηαναγνώστου 
 
Στην ανάπαυλα, τιμήθηκαν βετεράνοι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, από τον Πανναξιακό, το Δήμο Νάξου και το σύνδεσμο φιλάθλων της ΑΕΚ στο νησί, ενώ απο πλευράς φιλοξενούμενων δώθηκε μια αναμνηστική πλακέτα και το ημερολόγιο της ομάδας.
Διαιτητές της αναμέτρησης, δυο επίσης βετεράνοι...  Φωτάκογλου και Γαβαλάς, μαζί με τον εν ενεργεία Ψαρρά.
Πιο φρέσκος ο Πανναξιακός στο 1ο μέρος κατάφερε να προηγηθεί με κεφαλιά του Βαθρακοκοίλη, με την ΑΕΚ να ισοφαρίζει λίγο πριν το ημίχρονο με πέναλτι του Λ. Γεωργιάδη. Στο 2ο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι έδειξαν να θέλουν περισσότερο το ματς, το οποίο κατάφεραν να κερδίσουν με πλασέ του Καρούση και ενώ ο Περιστεράκης είχε πραγματοποιήσει σωτήριες επεμβάσεις, με το τελικό 1-2, να έχει μικρή σημασία μπροστά στο σκοπό της διεξαγωγής της συγκεκριμένης εκδήλωσης...
Η βραδιά, ολοκληρώθηκε στο Naxos Resort (του αντιπροέδρου του Πανναξιακού Γ. Αντωνόπουλου), όπου οι οικοδεσπότες δεξιώθηκαν την αποστολή της ΑΕΚ. Πανναξιακοί και ΑΕΚτζηδες, μια παρέα πλέον, θυμήθηκαν τα παλιά, οι ιστορίες που ειπώθηκαν δεκάδες, το ίδιο και τα καλαμπούρια και τα πειράγματα. Το ραντεβού ανανεώθηκε για του χρόνου (ίσως)!  

Και ένα ντοκουμέντο από τη χθεσινή βραδιά. Ο Μίμης Παπαϊωάννου με το μικρόφωνο στο χέρι τραγουδά τον ύμνο της αγαπημένης του ΑΕΚ...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΓΕΜΑΤΟ ΤΟ ΔΑΚ ΒΛΕΠΩ.7.

Ανώνυμος είπε...

tragoudaei k o armadwros... auta einai!!!