Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Όμορφος κόσμος στη Νάξο ... αύριο (Πέμπτη) βράδυ στις 22.00 στο Mega

Αύριο βράδυ στις 10.00 μπορείτε να παρακολουθήσετε από το Mega τα καμώματα του Γρηγόρη Αρναούτογλου και της Νατάσας Θεοδωρίδου στη Νάξο. Τα γυρίσματα για τον όμορφο κόσμο, πραγματοποιήθηκαν στο νησί στις αρχές του μήνα.
Το story ...
O Γρηγόρης Αρναούτογλου πραγματοποιεί ένα ταξίδι με τον «'Ομορφο Κόσμο²», με πολύ μαγείρεμα και αγαπημένους φίλους.
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η Νατάσα Θεοδωρίδου παίρνουν μέρος σε μια αναμέτρηση μαγειρικών ικανοτήτων με διαιτητή τον Γιάννη Λουκάκο.  Ο γνωστός σεφ βάζει τους κανόνες της μαγειρικής πρόκλησης.
Δίνει στους δύο διαγωνιζόμενους μια λίστα με υλικά, τα οποία θα πρέπει να ...
προμηθευτούν μόνοι τους και να συνδυάσουν όσο καλύτερα μπορούν. Ταξιδεύουν μέχρι την Νάξο για να βρουν τα υλικά για τα πιάτα τους, αλλά και να πάρουν συμβουλές από ντόπιους.
Κριτές της προσπάθειας τους θα είναι τρεις Junior Masterchef. Η Στεφανία, ο Αγαμέμνονας και η Μαργαρίτα θα κρίνουν την προσπάθεια των δύο διαγωνιζόμενων και θα επιλέξουν το καλύτερο πιάτο.
Δείτε το trailer της εκπομπής εδώ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ευχαριστημένοι απ' τις μπούρδες του Αρναούτογλου; Όπου παλαβό και πανάσχημο βρήκε για να ...διαφημίσει τη Νάξο; Ευκαιράι να μας δείξει κια ο κ. Δήμαρχος τον ....ανεμόμυλό του. Έτσι καλά να παθαίνουν οι ψευτοπαράγοντες του τουρισμού που νοίζουν ότι με το να γλείφουν αυτούς τους τύπους θα προβληθεί το νησί. Φάτε τους τώρα. Αλήθεια πόσο σα ςκόστισε αυτός ο κύριος με την κυρία;

Ανώνυμος είπε...

συμφωνω 1000% με το προηγουμενο σχολιο....ΑΙΣΧΟΣ και ΑΗΔΙΑ.λυπαμαι παρα μα παρα πολυ...τη θεση του δημαρχου του αντιδημαρχου δημοτικων συμβουλιων και ολα αυτα τα ποστα πρεπει να τα παρουν αξιοι και φωτισμενοι ναξιωτες που μιλανε 2-3 γλωσσες που εχουν μουσικη παιδεια και σκαμπαζουν απο internet, σε ενα νησι με τουρισμο!!! γελανε μαζι μας οι ξενοι και οι γειτονες μας παριανοι μυκονιατες και σαντορινιοι. να μαθει ολος ο κοσμος γιατι δεν εχουμε αεροδρομιο και λιμανι της προκοπης!η πατατα ειναι δηλητηριο και αντε να ειναι ενας που να ξερει να φτιαχνει κρασι σωστο και μαλλον ειναι γερμανος!να ξεσηκωθουν οι νεοι να φυγουν ολες οι λερες....